Sales Completed at Akbük Konakları

05 October 2016


Akbük Konakları Ege bölgesi'nin yükselen yıldızı Akbükte, eşsiz deniz ve orman manzaralı mevkide, yeşillikler içinde doğal yaşam alanında konumlanacaktır. Dairelerimiz, çağın gerekliliği olan teknolojik altyapı donanımıyla kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Akbük Konakları'nın arazisi 3.350 m² olup meyilli bir yapıya sahiptir. Proje sayesinde her daire bol güneş ışığı almakta ve daire sakinlerine açık, ferah bir deniz manzarası sunulmaktadır.Sektörünün yaşam kalitesini artıracak nitelikli mekanlarını inşa eden şirketimiz, Akbük Konaklarını da birinci sınıf malzeme ve işçilik ile inşa edecektir.

Dairelerin içindeki tüm bölümler özel olarak tasarlanmış konfor ve kalite esas alınmıştır. Üç farklı tipte toplam 36 daire halinde tasarlanan sitede, değişik büyüklükte ve fiyatta konutlar alıcıların beğenisine sunulmuştur. Akbük Konaklarında yaşama ayrıcalığına sahip olanlar, yılın dört mevsimi bu özel kompleksten yararlanabileceklerdir. Akbük Konakları, sakinlerine en iyi şekilde hitap edecek biçimde tasarlanmış bir mekândır ve yaşamınıza farklı renkler katacaktır.

Leave your number
we will call you.

I want to leave my number